De sfeer van toen, het comfort van nu

 

Authentieke details in huis, zoals paneeldeuren, sierlijke kozijnen met glas-in-lood of een mooie houten trap, maken een huis sfeervol. Waarschijnlijk waren het ook juist deze kenmerken van het huis die u aantrokken, maar zijn ze niet meer compleet of in goede staat. Mist er bijvoorbeeld een paneeldeur in uw huis? Zou u graag die en suite weer terug willen plaatsen die perfect aansluit bij de overige details van uw huis? Altagratia heeft jarenlange ervaring met het terugbrengen van interieurs in originele staat en het doortrekken van de stijl van uw woning in een nieuwe keuken of kamer en suite.

 

Alle producten worden op maat gemaakt volgens de in uw huis aanwezige details en profileringen, of in de door u gewenste stijl. Vervolgens worden ze geheel met de hand afgewerkt, waardoor een karaktervol en ambachtelijk product ontstaat dat niet van authentiek te onderscheiden is. Hierdoor blijft de uitstraling van uw huis intact of creëert u in uw hedendaagse woning de sfeer uit vervlogen tijden. Voor de producten worden de beste houtsoorten gebruikt, zoals grenen, eiken en meranti, natuurlijk met het FSC keurmerk. Voor optimale comfort en veiligheid worden moderne onderdelen verwerkt, zoals hang en sluitwerk, isolerend en inbraakwerend glas en tochtafdichting.

 

Zelf meedoen

"Binnen mijn werkwijze bied ik u de mogelijkheid mee te werken onder mijn supervisie. Zodat het resultaat optimaal is en een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Verder is samen werken heel gezellig en biedt het veel genoegdoening over het behaalde resultaat. Laat u inspireren door de producten en de mogelijkheden die mijn werkwijze biedt."