De sfeer van toen, het comfort van nu

Ieder huis heeft van tijd tot tijd aan de buitenkant onderhoud nodig. Ook het houtwerk. Zeker de originele details wilt u graag behouden, deze geven uw huis karakter en sfeer. Is uw huis nog in originele staat of zou u willen dat het weer in orginele staat teruggebracht wordt? Is het houtwerk aan de buitenkant van uw huis aan vervanging of restauratie toe? Altagratia is specialist in het onderhouden, restaureren en vervangen van authentiek houtwerk en zorgt ervoor dat uw huis in optimale staat terugkeert of blijft. Want een huis waarvan het buitentimmerwerk in authentieke en goede staat van onderhoud is, is waardevast en beter verkoopbaar.

 

Alle producten worden op maat gemaakt volgens de in uw huis aanwezige details en profileringen, of in de door u gewenste stijl. Vervolgens worden ze geheel met de hand afgewerkt, waardoor een karaktervol en ambachtelijk product ontstaat dat niet van authentiek te onderscheiden is. Hierdoor blijft de uitstraling van uw huis intact of creëert u in uw hedendaagse woning de sfeer uit vervlogen tijden. Voor de producten worden de beste houtsoorten gebruikt, zoals grenen, eiken en meranti, natuurlijk met het FSC keurmerk. Voor optimale comfort en veiligheid worden moderne onderdelen verwerkt, zoals hang en sluitwerk, isolerend en inbraakwerend glas en tochtafdichting. 

 

Zelf meedoen

"Binnen mijn werkwijze bied ik u de mogelijkheid mee te werken onder mijn supervisie. Zodat het resultaat optimaal is en een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Verder is samen werken heel gezellig en biedt het veel genoegdoening over het behaalde resultaat. Laat u inspireren door de producten en de mogelijkheden die mijn werkwijze biedt."