Altagratia - voor restauratie en vervaardiging van ambachtelijk timmerwerk. VAKWERK VOOR EEN SCHERPE PRIJS!

Buitenwerk

 

Altagratia staat voor maatwerk, kwaliteit en authenticiteit, zowel binnen als buiten. Bij buitenwerk kunt u onder andere denken aan het restaureren van deuren, ramen en kozijnen. Wilt u bijvoorbeeld dubbelglas zonder de uitstraling en details van uw huidige kozijnen te verliezen? Altagratia bedenkt een passende oplossing voor ieder vraagstuk.

Lees meer

Binnenwerk

 

 

Ook binnen levert Altagratia kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Volgens de in het pand aanwezige details en profileringen of in een door u specifieke gewenste stijl. Denk hierbij onder andere aan paneeldeuren en en-suites, maar ook aan rustieke tafels. Altagratia denkt met u mee, altijd met oog voor uw wensen én voor de authenticiteit van uw woning.

Lees meer

Tafels

 

 

Een tafel is het centrale punt in huis waar je elkaar ontmoet. Aan een tafel kom je samen om te eten, te borrelen of gewoon om gezellig te kletsen en bij te komen. Altagratia maakt ieder gewenst model op maat én biedt de mogelijkheid om, onder deskundige begeleiding, uw eigen tafel te maken in het atelier.

 

Lees meer